ATFR! de Reprise - Theater Rotterdam

  • 15 juni 2019
    20:30 - 23:30

De drie, door de vakjury, groepenjury en het publiek gekozen producties van het afgelopen ATFR! 2019 spelen hun voorstelling nogmaals!

Komt dat zien, komt dat zien! De crème de la crème van de Rotterdamse Amateurtheater-scène staat op de planken bij Theater Rotterdam (in de Kleine Zaal van de Rotterdamse Schouwburg).

KRT - Sonnetten KRT brengt de bijna 500-jaar oude sonnetten van Shakespeare en hedendaagse verhalen over liefde en lust bij elkaar in een energieke, afwisselende en poëtische voorstelling. De eeuwenoude sonnetten zijn verbazend actueel en vormen een verrassende combinatie met de verhalen van mensen van nu. Elf spelers spelen tien scènes en zes sonnetten over verliefdheid, verlangen, seks, pijn, eeuwige liefde en trouw.

Mangrove (de 18+ amateurgroep) - HIEP HIEP Tien mensen die elkaar niet kennen, komen samen voor de surpriseparty van Harry. Dit op verzoek van zijn dochter Doortje, die het feest tot in de puntjes heeft voorbereid. Ze verwacht dan ook dat iedereen zich als een voorbeeldige gast gedraagt. Wanneer echter blijkt dat Harry op zich laat wachten, besluiten de aanwezigen om zichzelf alvast een glaasje in te schenken.

Moes & Co - Brak Twee oude zussen zitten op een bankje. De één moet lopen, maar wil niet lopen, de ander leeft al te lang. De dames kunnen niet met en niet zonder elkaar leven. Deze dialoog schetst het leven van een voorbije generatie met een vleugje hoop.

Heb je ook een agenda item dat je wilt plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open agenda-formulier