AFTER ATFR!

  • 17 mei 2019
    19:00 - 23:30

De AFTER ATFR! vier producties van het afgelopen amateurtheaterfestival Rotterdam spelen nog éénmaal in Theater 't Kapelletje!

Het Amateurtheaterfestival Rotterdam ligt alweer even achter ons. De winnaars van de wedstrijd in de Grote Zaal mogen op 15 juni hun voorstelling nogmaals spelen in de Rotterdamse Schouwburg. Maar ook de voorstellingen, die helaas (net) niet in de prijzen vielen, waren alleszins de moeite waard en van sommige zou het ronduit zonde zijn, als het bij deze ene voorstelling bleef. Mocht je deze voorstellingen hebben gemist of mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn geweest om naar het ATFR te komen óf vond je één van deze groepen zo indrukwekkend dat je deze nog een keer zou willen zien spelen:

Deze avond biedt je de kans om, tijdens een avondvullend programma in Theater ’t Kapelletje, te genieten van amateurtheater op z’n best.

De vier deelnemende groepen:

  • Maatje Meer (foto) met “ECHTE LIEFDE” door Esther Casimir, Ber Hek, Truike Reichert en Eugenie van Vendeloo

  • TOR met “Praten met Patricia” door Els Ackerman, Liesbeth Dirksen, Lenie Lelie, Tineke van der Poel, Karel Slot, Juul van en Hüsnü Uysal.

  • SPIN met “Tranen”, door Corry van den Akker en Judith van Gelder. Regie: Rene Roza.

  • Danielle Meulman

Heb je ook een agenda item dat je wilt plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open agenda-formulier