Samenspraak - de pop-up talkshop van TNR

Maandagavond 24 juni is het ‘showtime’ in Studio de Bakkerij!

TNR organiseert een pop-up talkshow over het (amateur)theater in Rotterdam, met live muziek van Toffe Haan, hapjes, drankjes en interessante gasten uit het amateur,- en professionele veld. Een mogelijkheid elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en te onderzoeken wat we (van elkaar) nodig hebben om het theater in Rotterdam te laten knetteren!

De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Marieke Dijkwel van Theater Rotterdam! Dus blokkeer deze datum vast in je agenda, want het belooft een toffe avond te worden!

Een officiële uitnodiging met vermelding van gasten en inhoud volgt. Tot die tijd kun je vast luisteren naar Toffe Haan: een cabaretesk popoffensief met een randje – https://www.toffehaan.nl/

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Stuur een berichtje met je naam en culturele ervaring naar info@theaternetwerkrotterdam.nl

Heb je ook een agenda item dat je wilt plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open agenda-formulier