Aan het einde van de Aspergetijd

  • 6 maart 2020

Het Nieuw Capels Toneel brengt: “Aan het eind van de aspergetijd” van Frank Houtappels (schrijver van o.a. scenario’s voor “Het schaep met de vijf Pooten” en “Gooische Vrouwen”).

Het stuk is een heerlijke tragikomedie over 4 vrouwen. Drie zussen en Sophie, de dochter van een van hen. Sophie is jong en ziet het leven nog hoopvol tegemoet. Zij is kapster in de salon van haar moeder en zwaar verliefd op een van de arbeiders die werken bij de aspergeoogst net buiten het dorp. Zij heeft nog illusies over de toekomst, haar moeder en tantes hebben al de nodige deuken opgelopen door het leven. Op een wat broeierige namiddag verschijnt tante Francien die jaren geleden naar de stad is vertrokken om haar droom te volgen.

De zussen raken met elkaar in gesprek over hun bezigheden, hun levens, partners en teleurstellingen en ’s avonds, na een etentje in de tuin, sparen de dames elkaar daarbij niet.

De zeer spitse dialogen zorgen voor een geweldig stuk waarbij u als publiek de dames aardig goed leert kennen en zult ervaren dat hun familiebanden toch sterk blijken te zijn.

Wij spelen op de volgende data:

Vanaf 6 maart, 7 maart, 13 maart, 14 maart, 15 maart (matinee) 27 maart, 28 maart, 29 maart (matinee), 3 april, 4 april.

De toegangsprijs is € 12,50 inclusief een pauzedrankje. Wij vragen u de kaartjes zo veel mogelijk te reserveren.

U kunt kaarten reserveren via deze website, of telefonisch: 06 - 50 61 38 04 (op maandag. van 18:00 uur tot en met 22:00 uur of donderdag van 9:00 uur tot en met 12:00 uur). Let op! Aan de kassa kunt u alleen contant betalen.

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

deel mijn event!

Bovenstaande button opent het formulier in je mailprogramma.
Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op.