SAMENSPRAAK #3

Vrijdagavond 6 maart is het feest bij Food Club Rotterdam, in De Kroon! SAMENSPRAAK#3, een korte editie van dé pop-up talkshow van TNR vindt er plaats én we vieren dat we als TNR een nieuwe bijzondere werkplek gevonden hebben, waar het bruist en inspireert!

Food Club Rotterdam verzorgt hapjes, tijdens SAMENSPRAAK praten we over 'zichtbaarheid', zien we een korte preview van ‘de Anderen’ en rockt Daniel Nanhu weer het podium met zijn spoken word. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van Lulu en de mannen! De tafelgasten deze editie zijn: Marjet Roerink (o.a. Open Studio, Wijktheater Rotterdam), Wilbert Slagboom (o.a. degasten Jongerentheater) en Léon Keekstra (o.a. De Stadsbemoeial en Food Club Rotterdam).

Een avond waar je kunt luisteren, kijken, meepraten, genieten, ontmoeten en kennis kunt maken met een bijzondere plek en de lekkere hapjes van Food Club Rotterdam!

De avond is gratis; zet jezelf op aanwezig in het facebook event óf stuur even een mailtje als je erbij wilt zijn. Zo kunnen we inschatten hoeveel hapjes en drankjes er nodig zijn.

Heb je ook een agenda item dat je wilt plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open agenda-formulier