SAMENSPRAAK #3

  • 6 maart 2020
    19.00u-23.00u

Vrijdagavond 6 maart is het feest bij Food Club Rotterdam, in De Kroon! SAMENSPRAAK#3, een korte editie van dé pop-up talkshow van TNR vindt er plaats én we vieren dat we als TNR een nieuwe bijzondere werkplek gevonden hebben, waar het bruist en inspireert!

Food Club Rotterdam verzorgt hapjes, tijdens SAMENSPRAAK praten we over 'zichtbaarheid', zien we een korte preview van ‘de Anderen’ en rockt Daniel Nanhu weer het podium met zijn spoken word. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van Lulu en de mannen! De tafelgasten deze editie zijn: Marjet Roerink (o.a. Open Studio, Wijktheater Rotterdam), Wilbert Slagboom (o.a. degasten Jongerentheater) en Léon Keekstra (o.a. De Stadsbemoeial en Food Club Rotterdam).

Een avond waar je kunt luisteren, kijken, meepraten, genieten, ontmoeten en kennis kunt maken met een bijzondere plek en de lekkere hapjes van Food Club Rotterdam!

De avond is gratis; zet jezelf op aanwezig in het facebook event óf stuur even een mailtje als je erbij wilt zijn. Zo kunnen we inschatten hoeveel hapjes en drankjes er nodig zijn.

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

Deel mijn event!

Voor je aanmelding heb je een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op.