Het Verborgen Theater

Eindelijk! We kunnen onze deuren weer openen! Op 12 september is er een bijzondere editie van Het Verborgen Theater. Als bezoeker maak je een theatrale rondreis in en om het theater en word je getrakteerd op bijzondere voorstellingen & acts. Na afloop kunnen we samen het glas heffen en bijpraten.

BELANGRIJK ! Er is een middag- en avondprogramma, waar verschillende voorstellingen te zien zullen zijn. Wil je naar beide evenementen, dan dien je voor beide evenementen apart te reserveren.

Aanvang middagprogramma: 14.00u, 14.30u start voorstellingen. Aanvang avondprogramma: 19.00u, 19.30u start voorstellingen.

't Kapelletje heeft maatregelen genomen om de voorstellingen "Coronaproof" te kunnen laten plaatsvinden. Daarbij rekenen we ook op jouw medewerking.

Tijdens de voorstellingen zit je anderhalve meter van de andere toeschouwers vandaan, ook als die toeschouwers tot hetzelfde huishouden horen. Gezien de opzet van de voorstellingen kunnen we hier geen uitzonderingen op maken. We zijn ervan overtuigd, dat we er samen een feestje van kunnen maken, ook op anderhalve meter afstand.

Liftgebruik is vanwege de anderhalve meter beperkt. Houdt er rekening mee dat er één buitentrap in de reis zit.

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

deel mijn event!

Bovenstaande button opent het formulier in je mailprogramma.
Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op.