Workshop - Comedy in Club Haug

  • 7 oktober 2020
    19.00u - 22.00u

Unieke kans! WORKSHOP COMEDY in CLUB HAUG!!

De workshop bestaat uit twee onderdelen. Het schrijven van een grap en het spelen ervan.

Tijdens het schrijven onderzoeken we hoe je een goede grap ontwikkelt. We leggen termen uit zoals de Set-up, Punch en de bekende One liner. Tijdens het eerste deel schrijft iedereen een tekst die in het tweede deel geoefend en gespeeld gaat worden.

Het tweede deel bestaat uit het ten tonele brengen van je eigen materiaal. Hoe sta je op een podium? Hoe ga je met de microfoon om? Hoe vertel je je grappen zo dat het publiek erom moet lachen? Uiteindelijk mag je op het podium van Comedy Club Haug, versterkt en in de spotlights je materiaal laten zien. Zoals een echte comedian.

Deze allround ervaring van begin tot het eind geeft inzicht in hoe het werkt om grappen te maken en te spelen zoals een echte standup comedian dat doet. De workshop wordt gegeven door Tim Hartog, vaste comedian bij Club Haug.

Lengte: 3 uur Locatie: Club Haug, Rotterdam Prijs: 20 euro, inclusief bittergarnituur en 2 consumpties.

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

deel mijn event!

Bovenstaande button opent het formulier in je mailprogramma.
Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op.