Workshop - Werken met Klassieke Teksten

  • 13 december 2020
    11.15u - 16.00u

LET OP! NIEUWE DATUM! In de workshop ‘Werken met klassieke teksten’ ga je met regisseur Annemieke Elstak en een acteur van Theatergroep Mangrove aan de slag met teksten uit de Griekse Tragedie Elektra.

Annemieke werkt bij Mangrove altijd met klassiekers en bewerkt deze tot eigentijdse, herkenbare en vooral toegankelijke voorstellingen. Tijdens de workshop ga je aan de slag met vertalingen van Elektra van Sophocles én met de teksten uit de bewerking van Mangrove. Je vergelijkt ze met elkaar, gaat onderzoeken welke het fijnste zijn om mee te werken als speler en bekijkt het verschil in inhoud. Je gaat vervolgens met die teksten samen met één van de acteurs uit de voorstelling de vloer op. Na de workshop staat er een heerlijke lunch voor je klaar met daarna een bezoek aan de muziektheatervoorstelling Elektra.

Prijs voor de workshop inclusief lunch en voorstellingsbezoek is €25. Tijd: 11.15-16.00 inclusief lunchpauze

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

deel mijn event!

Bovenstaande button opent het formulier in je mailprogramma.
Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op.