ATFR 2021

Het ATFR 'INSIDE OUT' zal dit jaar anders zijn én makkelijk aanpasbaar aan (nieuwe) Corona maatregelen. We spelen op safe, want wie heeft inmiddels niet heel veel zin om op pad te gaan, iets te maken én het vertrouwen te hebben dat de vorm waarin het gegoten is een grote kans van slagen heeft, ondanks de geldende maatregelen?!

Daarom, in samenwerking met Inside Rotterdam, het volgende plan: Het publiek komt op 25 en 26 september naar het startpunt met een eigen fiets of krijgt er één ter plekke. In kleine groepjes gaan zij met een gids van Inside Rotterdam op pad. Bijzondere plekjes van Rotterdam worden aangedaan, onderweg vertelt de gids en op een aantal plekken wordt de fiets geparkeerd en zal een korte voorstelling te zien zijn in theater, garage, kelder, café, fietsenstalling, hofje of een andere uitgesproken plek.

Afhankelijk van wat mág kunnen er onderweg ook kleine acts te zien zijn, live muziek en tentjes met versnaperingen. Het moet een feestelijke dag worden met het liefst een slotfeest! We dromen en hopen!

  'Je moet de leuke plekjes kennen, de verborgen juweeltjes en de verhalen die de rauwe schoonheid van de stad blootleggen. Onze tours doen juist dat. Ze zijn informatief, verrassend en bovenal ze laten je Rotterdam vanuit een ander perspectief zien.'

  Ariane Nooteboom, oprichtster van Inside Rotterdam.

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

deel mijn event!

Bovenstaande button opent het formulier in je mailprogramma.
Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op.