TNR zoekt penningmeester!

Geplaatst door: Bestuur TNR
Datum: 28 september 2018

Houd je van theater, vind je het leuk met cijfers te stoeien en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het amateurtheater in Rotterdam? Kom dan het bestuur van TheaterNetwerk Rotterdam (TNR) versterken in de functie van Penningmeester/bestuurslid.

Kom dan het bestuur van TheaterNetwerk Rotterdam (TNR) versterken in de functie van Penningmeester/bestuurslid.

TheaterNetwerk Rotterdam (TNR) is de overkoepelende vereniging (op termijn waarschijnlijk stichting) van amateurspelers en - theatermakers in Rotterdam met als doel het versterken en ontwikkelen van het amateurtheater in de stad. TNR doet dit door een platform te bieden aan amateurtheater middels diverse workshops en festivals te organiseren, door talenten de kans te geven zich te ontwikkelen en door de verbinding te leggen tussen het amateur- en het professionele theaterveld. TNR wil aan de Rotterdammers zichtbaar maken dat vele stadsgenoten in hun vrije tijd plezier beleven aan theater maken én tevens mooie voorstellingen kunnen produceren. TNR is een vrijwilligersorganisatie die wordt vertegenwoordigd door een bestuur dat uit 5 leden bestaat. De vereniging heeft twee medewerkers in dienst, een artistiek en een zakelijk coördinator . Voor de organisatie van de festivals maken wij gebruik van betaalde coördinatoren en vele vrijwilligers. Wegens vertrek van de huidige penningmeester zoeken wij versterking van het bestuur.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor:

 • de boekhouding en eindverantwoordelijk voor de betalingen
 • de financiële jaarafsluiting en financieel jaarverslag
 • het opstellen, bewaken en verantwoorden van de begroting
 • informeren en adviseren van het bestuur m.b.t. de financiële stand van zaken
 • de penningmeester werkt ondersteunend aan de inhoudelijke activiteiten en zoekt zo nodig naar creatieve financiële oplossingen om deze volgens plan doorgang te laten vinden

Met betrekking tot deze functie zoeken wij: Een enthousiaste en oplossingsgerichte persoonlijkheid die het volgende mee brengt:

 • Ervaring in een financiële functie
 • De mogelijkheid om regelmatig overleg te voeren met de zakelijk coördinator
 • Enthousiasme voor theater en met name amateurtheater

Tijdsinvestering: Flexibel, van 2 uur tot 4 uur per week Periode: Een bestuursperiode duurt 3 jaar, met mogelijke verlenging Wij bieden:

 • een boeiende (vrijwilligers)functie bij een organisatie die staat voor het amateurtheater in Rotterdam
 • een vergoeding van € 100 per maand en WA- en ongevallenverzekering
 • De huidige penningmeester is beschikbaar voor een overdracht

Enthousiast geworden? Kom dan snel ons bestuur versterken en stuur een korte motivatie + CV naar TheaterNetwerk Rotterdam (Van Der Sluysstraat 156, 3033 SR Rotterdam of info@theaternetwerkrotterdam.nl). Voor meer informatie kunt je terecht bij de voorzitter Elly Borst (06-10911345).

Wil je ook een oproep plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open oproepen-formulier